Saimaan mediakeskus ja Lappeenrannan lyseon lukio järjestävät iLO-päivät Lappeenrannassa 7. - 8.11.2013.Perinteinen iPad-tapahtuma tarjoaa lukion opettajille monenlaisia työpajoja, joilla voi omaa osaamista kartuttaa.

Päivien tarjonta koostuu yhteisestä kokemusten jakamisesta. Torstaina ainepajoissa teemana on Tuo tullessasi: kierrätystori - jaettua kokemusta ainepajoissa. Pajat käynnistyvät pajanpitäjien esityksillä, mutta tarkoitus on, että myös osallistujat jakavat kokemuksiaan. Perjantaina teemana on  Vie mennessäsi: ideoita ja malleja iPad-reppuun. Pajojen lisäksi ohjelmassa on muutama yhteisluento ajankohtaisista teemoista.

Torstaina iLo-päivät aloitetaan aineryhmäpajoilla, joissa keskitytään iPad-pedagogiikkaan oppiainelähtöisesti. Iltapäivälle on tarjolla myös muutama teemapaja. Perjantaina keskitytään erilaisiin teemoihin, jotka sopivat moniin lukion oppiaineisiin sekä perehdytään monelaisiin sovelluksiin ja toimintaympäristöratkaisuihin. Myös koulun johdolle ja tvt-vastaaville on oma teknisempi paja tarjolla.

Pajakuvaukset julkaistaan tämän pe 25.10. mennessä.

Ilmoittautuminen on avattuja se tapahtuu sähköisesti tästä linkistä.

Kurssimaksu 100 euroa/henkilö sisältää pajojen lisäksi ruokailun ja kahvit molempina päivinä. Majoitus- ja matkakuluista osallistujat vastaavat itse.

Tervetuloa Lappeenrantaan

Timo Kainulainen, Jukka Kilpiä, Saimaan mediakeskus
Mika Luukkonen, Lappeenrannan lyseon lukio